Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ MAKE-UP ΤΗΣ AVON

H AVON σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα στα make-up έτσι ώστε να μπορείτε να διαλέξετε το make-up που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας. Τα προϊόντα της καλύπτουν όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες και σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό make-up για εσάς, που θα γίνει και το αγαπημένο σας. Παρακάτω θα δείτε τη λίστα με όλα τα make-up της εταιρίας, χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με τις ιδιότητες του καθ' ενός.



  • Υγρή βάση για φυσικό αποτέλεσμα
Πρόκειται για το Ideal Shade, ένα make-up στη συνηθισμένη υγρή μορφή με Δ.Π. 10. Καλύπτει ελαφρά το πρόσωπο και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.


  • 2 σε 1 πούδρα και make-up μαζί
Είναι ένα make-up σε μορφή compact. Όταν το χρησιμοποιείτε με στεγνό σφουγγάρι είναι καλυπτική πούδρα, ενώ αν το βρέξετε γίνεται πλούσιο make-up. Είναι ιδανικό για όλες εσάς που θέλετε να έχετε λίγα πράγματα στο νεσεσέρ σας. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις.


  • Ματ αποτέλεσμα
Πρόκειται για το Mattifying Foundation, ένα make-up που αφήνει ματ τελείωμα στο πρόσωπο σας. Είναι ιδανικό για εσάς που δεν συμπαθείτε τη γυαλάδα των make-up, αλλά και για εσάς που έχετε λιπαρότητα και θέλετε να την κρύψετε. Διαλέξτε την δική σας απόχρωση ανάμεσα σε 7 διαφορετικές.

  • Για μεταξένια επιδερμίδα
Το MagiX αφήνει ένα μεταξένιο τελείωμα στο δέρμα σας και σας δίνει φυσική υγιή όψη. Διαλέξτε ανάμεσα σε 6 αποχρώσεις την δική σας.


  • Καταπραϋντική βάση
Το Calming Effects, με το συνδυασμό λεβάντας με αλόη, είναι ιδανικό  τόσο για τα ευαίσθητα δέρματα, όσο και για τα δέρματα που βγάζουν εύκολα σπυράκια. Η καταπραϋντική του σύνθεση θα διατηρήσει απαλό και υγιές το δέρμα σας κάθε στιγμή της ημέρας. Θα το βρείτε σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις.


  • Με μεταλλικά στοιχεία
Το Smooth Minerals είναι ένα make-up με 100% φυσικά μεταλλικά στοιχεία που χαρίζουν λάμψη στο πρόσωπο σας. Η επιδερμίδα σας θα είναι ενυδατωμένη μέχρι 10 ώρες, γι' αυτό διαλέξτε ανάμεσα στις 6 αποχρώσεις.


  • Για μεγάλη διάρκεια
Το υγρό make-up της σειράς Extra Lasting παρέχει διάρκεια έως και 18 ώρες. Έχει μεγάλη αντοχή στο νερό, τη ζέστη και τον ιδρώτα και έτσι έχετε αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Θα το βρείτε σε 6 αποχρώσεις.


  • Αντιγηραντικό make-up
Το Anew Age- Transforming Foundation εκτός από την τέλεια κάλυψη, σας δίνει άμεσα πιο νεανική επιδερμίδα χάρη στους αντιγηραντικούς παράγοντες που περιέχει στη σύνθεση του. Ιδανικό για εσάς που θέλετε να δείχνετε πάντα νέες. Διαλέξτε μια από τις 6 διαφορετικές αποχρώσεις.


  • Για τις μικρές ηλικίες
Το Fresh Face Oil Free Foundation της σειράς Color Trend είναι ιδανικό για τις μικρές ηλικίες. Η oil free σύνθεση του δεν βαραίνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να μην εμφανίζει καθόλου λιπαρότητα και σπυράκια. Γι' αυτό είναι κατάλληλο και για όλα τα λιπαρά δέρματα. Θα το βρείτε σε 5 αποχρώσεις.

Τώρα που ξέρετε τι ακριβώς κάνει το κάθε make-up ξέρετε και πιο ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το μόνο που μένει είναι να βρούμε τη δική σας απόχρωση!
Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                       Κατερίνα Καραγιάννη
         Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...