Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πως να κάνετε ένα γρήγορο πρωϊνό μακιγιάζ

Οι περισσότερες γυναίκες που δουλεύουν θέλουν να δείχνουν όμορφες και φρέσκιες κάθε στιγμή στην εργασία τους. Το πρωινό ξύπνημα όμως είναι δύσκολο οπότε και το μακιγιάζ μας πρέπει να είναι γρήγορο και πάρα πολύ εύκολο. Μιας και πρόκειται για πρωινό μακιγιάζ δεν θα χρειαστούμε πολλά προϊόντα γιατί θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι πια ανάλαφρο και φυσικό. Θα χρειαστείτε μόνο  5 βασικά προϊόντα που έχετε όλες στο νεσεσέρ σας.
Τι πρέπει να κάνετε;
  1. Απλώστε στο πρόσωπο σας μια μικρή ποσότητα make-up ή ακόμα καλύτερα μια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Δεν θέλουμε να βαρύνει πολύ το πρόσωπο, απλά χρειαζόμαστε μια ελαφριά κάλυψη. Αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους καλό είναι να τους καλύψετε με ένα consiler. Τέλος, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα πούδρας και έτσι έχετε ολοκληρώσει τη βάση.
  2. Απλώστε το ρουζ ή αν έχετε κάποιο μπρόνζερ στα ζυγωματικά σας καθώς και πολύ ελαφριά σε μύτη και μέτωπο για να δώσετε όψη υγείας στο πρόσωπο σας.
  3. Με το ίδιο προϊόν που απλώσατε στα μάγουλα, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα και στα μάτια και ολοκληρώστε με μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Εάν θέλετε μπορείτε να σχηματίσετε και μια πολύ λεπτή γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες με ένα καφέ μολύβι.
  4. Τέλος, ένα απλό lip balm ή ένα ενυδατικό κραγιόν σε φυσικούς τόνους θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη και σας εγγυώμαι ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σας κάνει να δείχνετε όμορφη και φρέσκια μα πάνω από όλα φυσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...