Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όλες θέλουμε να δείχνουμε λαμπερές και αψεγάδιαστες στις νυχτερινές μας εξόδους. Σήμερα θα σας δώσω απλά μυστικά για το πως θα το πετύχετε αυτό. Θα σας πω τα βασικά βήματα για να πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα.
Πρώτα απ' όλα τ μακιγιάζ πρέπει να εφαρμοστεί σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο τη βάση τελειοποίησης Anew Skin Transforming Primer για να έχετε ένα τέλειο αψεγάδιαστο τελείωμα. Έπειτα με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι απλώστε καλά σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό το make-up Extra Lasting Liquid Foundation, το μόνο make-up που έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Μην ξεχνάτε να απλώσετε καλά το make-up στα ρουθούνια και τα πτερύγια της μύτης και την περιοχή κοντά στα αυτιά. Με το καλυπτικό στικ καλύψτε τυχόν μαύρους κύκλους που μπορεί να έχετε κάτω από τα μάτια, έτσι ώστε να φαίνονται πιο φωτεινά και καθαρά. Τέλος, περάστε με ένα πινέλο την κόμπακτ πούδρα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό για να ολοκληρώσετε τη βάση.
Το σημαντικότερο σημείο επάνω στο πρόσωπο είναι τα μάτια μας. Σ' ένα βραδινό μακιγιάζ μπορούμε να τονίσουμε τα μάτια μας όσο θέλουμε. Προτείνω ανεπιφύλακτα ένα "smokey eyes" στυλ που αναδεικνύει υπέροχα τα μάτια και τονίζει το βλέμμα. Για να έχουμε τέλειο βλέμμα όμως, πρέπει πρώτα να φροντίσουμε τα φρύδια μας. Βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι τις τρίχες που ξεφεύγουν από το σχήμα που θέλετε. Μετά με το μολύβι φρυδιών "Glimmersticks Brow Definer" γεμίστε τα κενά και διορθώστε το σχήμα ακολουθώντας τη φορά και τη γραμμή των φρυδιών. Χτενίστε με ένα βουρτσάκι για τα φρύδια έτσι ώστε να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, ενσωματώνοντας το χρώμα από το μολύβι ανάμεσα στις τρίχες των φρυδιών. Αφού το κάνετε αυτό μπορούμε να προχωρήσουμε στο μακιγιάζ των ματιών. Όπως ανέφερα και παραπάνω, θα τονίσουμε τα μάτια με το "smokey eyes" στυλ. Για να το πετύχουμε αυτό θα χρησιμοποιήσουμε την τετραπλή σκιά ματιών στην απόχρωση "Purple Haze". Για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα θα χρειαστείτε και το διπλό πινέλο σκιών. Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να απλώσετε την ανοιχτότερη απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο. Με το σφουγγαράκι απλώστε όποια από τις ενδιάμεσες αποχρώσεις θέλετε για να σχηματίστε το τόξο πάνω από το κινητό βλέφαρο. Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε μικρή ποσότητα σκιάς, την οποία θα τοποθετήσετε στη μέση του τόξου και θα σβήσετε απλά προς τα δεξιά και αριστερά ακολουθώντας τη φυσική γραμμή. Μην ξεχάσετε να σβήσετε απαλά τα όρια για να σβήνει απλά το χρώμα. Τέλος για να σχηματίσετε τη γωνία θα απλώσετε με το πινέλο την  πιο σκούρη απόχρωση στην εξωτερική γωνία σβήνοντας απαλά προς το κινητό βλέφαρο. Για σαγηνευτικό βλέμμα με το σφουγγαράκι συνεχίστε τη γωνία και στο κάτω βλέφαρο. Για να δώσετε ένταση στο βλέμμα σχηματίστε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων με το μολύβι-αϊλάνερ "Glimmersticks" την οποία μπορείτε να τραβήξετε ελαφρώς προς τα έξω, για να δώσετε αμυγδαλωτό σχήμα. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με τη μάσκαρα "SuperShock Max".
Τονίστε τα ζυγωματικά σας με το ρουζ "True Colour Blush" στην απόχρωση Soft Plum. Τοποθετήστε το κατά μήκος του ζυγωματικού οστού ξεκινώντας από τα "μήλα" και σβήνοντας απαλά προς τα πίσω. Σβήστε απαλά με το πινέλο τα όρια πάνω και κάτω για να είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα.
Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι "Glimmersticks" στην απόχρωση Pink Bouquet. Γεμίστε τα χείλη με το κραγιόν Ultra Colour Rich Colordisiac απόχρωση "Drawn to You" και δώστε λάμψη με το διάφανο λιπ-γκλος "Glazewear".
Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα χρώματα και τεχνικές πάνω σε αυτά τα βήματα που σας έδωσα.

Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                                                Κατερίνα Καραγιάννη
                                  Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
                         Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...