Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΧΕΙΛΗ ΓΙΑ...ΦΙΛΗΜΑ!


Μια από τις τάσεις του φετινού χειμώνα είναι τα έντονα χείλη. Είτε προτιμήσετε τα σκούρα χρώματα, είτε τα έντονα φούξια και κόκκινα, θα πρέπει σίγουρα να τα βάψετε με το σωστό τρόπο έτσι ώστε να μην χαλάσει η όψη όλου του μακιγιάζ. Οποιαδήποτε ατέλεια στα έντονα χρώματα φαίνεται ακόμα περισσότερο και χαλάει όλη την εικόνα του προσώπου. Πώς λοιπόν θα βάψουμε τα χείλη μας ώστε να φαίνονται τέλεια;

  • Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ περάστε τα χείλη σας απαλά με μια βρεγμένη πετσέτα. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε απολέπιση στα χείλη σας και θα τα διατηρήσετε απαλά.
  • Απλώστε το μεικ απ και την πούδρα και στα χείλη σας! Το χρώμα του κραγιόν εμφανίζεται πάντα διαφορετικό όταν το εφαρμόζουμε απευθείας στα χείλη γιατί επηρεάζεται τόσο από το ίδιο το φυσικό χρώμα των χειλιών όσο και από το pH της περιοχής. Εκτός απ' αυτό η πούδρα θα το διατηρήσει αναλλοίωτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 
  • Το περίγραμμα των χειλιών πρέπει να γίνεται με μολύβι στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν ενός τόνου σκουρότερο, όχι περισσότερο γιατί θα φαίνεται έντονα η διαφορά μεταξύ μολυβιού και κραγιόν. Ακολουθήστε ακριβώς τη φυσική γραμμή των χειλιών και σβήστε το ελαφρώς με ένα πινέλο ή μια μπατονέτα προς τα μέσα. Αν θέλετε να μεγαλώσετε τα χείλη σας, σχεδιάστε το περίγραμμα ακριβώς πάνω απ' τη φυσική γραμμή των χειλιών σας, ακολουθώντας και εδώ το σχήμα τους.
TIP: Ένα έξυπνο tip ειδικά για τις βραδυνές σας εξόδους, είναι να περάσετε ελαφρώς με ένα λευκό μολύβι τα χείλη σας πάνω απ' το περίγραμμα τους για να τα φωτίσετε και να τους δώσετε επιπλέον όγκο!
  •   Απλώστε ομοιόμορφα το κραγιόν μέσα στο περίγραμμα που σχεδιάσατε. Αφαιρέστε την περίσσεια του προϊόντος με λίγο χαρτί, ακουμπώντας τα χείλη απαλά επάνω του.
  • Το λιπ γκλος είναι το καλύτερο προϊόν  για να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται σαρκώδη και ζουμερά. Τοποθετήστε το στο κέντρο των χειλιών, σβήνοντας απαλά με το πινελάκι προς τα δεξιά και αριστερά. Έτσι θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι έχουν μεγαλύτερο όγκο. Προτιμήστε διάφανα γκλος ή στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας.
Προτεινόμενες αποχρώσεις κραγιόν:
Από τη σειρά Ultra Colour Rich: Country Rose, Red2000
Από τη σειρά Ultra Colour Rich Colordisiac: Flirty Fuchsia, Drawn to You, Red Hot Lips, Ravishing Red, Temptress.
Σειρά κραγιόν για σαρκώδη χείλη: Fuchsia Fun, Charged Cherry, Divine Wine, Personified Plum, Really Rosy.
Κραγιόν Extra Lasting: Enduring Wine


Προτεινόμενες αποχρώσεις λιπ γκλος:
Από τη σειρά Glazeewear Sparkle: Shimmering Amethyst
Από τη σειρά Glazewear Dazzle: Fucshia Fantasy, Plum Dazzle
Από τη σειρά Κραγιό-Λιπ γκλος Extra Lasting: Plumful, Pink for Life, Rosy Resistance
Από τη σειρά λιπ γκλος Extra Lasting: Lingering Plum, Infinite Plum

Μπορείτε να βρείτε όλα τα χρώματα στον καινούργιο κατάλογο ή να κλείσετε ένα ραντεβού στο avonthessaloniki@hotmail.com για να τα δείτε από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...