Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Φτιάξτε το δικό σας σπα μόνες σας στο σπίτι!

Πόσες φορές νιώσατε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, αλλά δεν είχατε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε ένα κέντρο σπα; Πόσες έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας ένα όμορφο περιβάλλον και μια υπέροχη περιποίηση σώματος;
Τώρα μπορείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σπα στο σπίτι σας. Κοστίζει λίγο και θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα! Τι πρέπει να κάνετε; Απλά τα παρακάτω!

  1. Το σημαντικότερο ρόλο παίζει η ατμόσφαιρα. Ανάψτε μερικά αρωματικά κεριά στο μπάνιο και το φως τους θα δώσει τον ιδανικό φωτισμό στο χώρο σας. Διαλέξτε μια απαλή μουσική που σας ταξιδεύει και σας ηρεμεί και αφήστε την να παίζει χαμηλόφωνα. Ολοκληρώστε ψεκάζοντας το χώρο με το Χαλαρωτικό Σπρέι Χώρου της Avon (κωδικός: 156695) για να νιώσετε την απόλυτη ηρεμία.
  2. Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και προσθέστε αρωματικά άλατα. Διαλέξτε ανάμεσα στα άλατα με άρωμα Ταϋλανδέζικου νούφαρου (κωδικός: 166355) και στα άλατα με άρωμα λεβάντας (κωδικός: 177410) της Avon. Ολοκληρώστε, προσθέτοντας μια μικρή ποσότητα από το Χαλαρωτικό Ζελέ Ντους (κωδικός: 156687).
  3. Αφού χαλαρώσετε με το ζεστό μπάνιο, ξεπλυθείτε και απλώστε στο σώμα σας το Ενυδατικό Λάδι Σώματος (κωδικός: 157073). Έπειτα ξεβγάλτε το καλά. Έτσι θα έχετε και απαλό, ενυδατωμένο δέρμα και θα έχετε ξεφορτωθεί την ανεπιθύμητη λιπαρότητα που αφήνει το λάδι.
  4. Απλώστε στο σώμα σας την αγαπημένη σας κρέμα σώματος, κάνοντας απαλό μασάζ στα πέλματα και τα χέρια σας. Διαλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία που σας παρέχει η Avon.
Κάντε το αυτό μια φορά την εβδομάδα και θα δείτε πόσο όμορφα και ξεκούραστα θα αισθάνεστε ακόμα και τις επόμενες μέρες. Συνδυάστε το με ένα ποτήρι κρασί (ή ακόμα καλύτερα και με τον σύντροφο σας) και χαρίστε στον εαυτό σας την πιο προσιτή πολυτέλεια. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...