Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ μόνο από την Avon!

Αν θέλετε το μακιγιάζ σας να παραμένει αναλλοίωτο για όλη τη διάρκεια της μέρας ή αν θέλετε τα προϊόντα μακιγιάζ να αντέχουν στο νερό, τη ζέστη και τον ιδρώτα, τότε σίγουρα χρειάζεστε τη σειρά μακιγιάζ Extra Lasting! Είναι φτιαγμένα να αντέχουν ως και 18 ώρες χωρίς να αλλοιώνονται από το νερό και τον ιδρώτα και να λιώνουν από τη ζέστη.

"Ο χρόνος φεύγει. Το μακιγιάζ σας παραμένει"



Είναι ιδανικό για όλες εσάς που η δουλειά σας απαιτεί να είστε όμορφες και αψεγάδιαστες όλη τη μέρα, για εσάς που ιδρώνετε εύκολα και θέλετε ένα πιο σταθερό μακιγιάζ αλλά και για εσάς που θέλετε να είστε τέλειες ακόμα και στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σε αυτή τη σειρά θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

  • Make-up με Δ.Π. 12
Διαρκεί ως και 18 ώρες και σας δίνει φυσικό αψεγάδιαστο τελείωμα, απαλή και ελαφριά κάλυψη, αντοχή σε νερό, ζέστη και ιδρώτα. Όσες το χρησιμοποιήσετε θα με θυμηθείτε! Είναι απλά τέλειο!


  • Μάσκαρα
Ξεχωρίζει και τονίζει κάθε μια βλεφαρίδα! Έχει απίστευτα μεγάλη διάρκεια. Ένα προϊόν που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.


  • Υγρό Eyeliner
Σε μορφή στυλό, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τέλειες γραμμές και να τονίσετε το βλέμμα σας. Διαρκεί όλη μέρα και είναι διαθέσιμο σε μαύρο και καφέ χρώμα.




  • Σκιά ματιών σε στικ


Αφήνει κρεμώδες τελείωμα και χρώμα που δεν σπάει. Η αδιάβροχη σύνθεση του το κάνει να μένει αναλλοίωτο για όλη τα μέρα.


  • Κραγιόν
Διαρκεί έως και 8 ώρες χαρίζοντας άνετη εφαρμογή και κρεμώδη, ενυδατική κάλυψη. Δώστε φιλιά άφοβα, χωρίς να αφήνετε σημάδια στους άλλους.



  • Λιπ-γκλος
Η σύνθεση του δεν κολλάει καθόλου, δίνοντας έτσι απαλό τελείωμα. Τα χείλη σας θα μείνουν λαμπερά για 8 ολόκληρες ώρες.


  • Νέο Κραγιόν και Λαμπερό Λιπ Γκλος μαζί
Σας χαρίζει για 8 ώρες κραγιόν που διαρκεί, λαμπερό λιπ- γκλος και πλούσια ενυδάτωση. Εφαρμόστε με το πινέλο το πλούσιο χρώμα και έπειτα προσθέστε το λιπ γκλος για λάμψη και όγκο.


Η σειρά περιλαμβάνει και το ειδικό ξεβαφτικό προϊόν για να αφαιρέσετε με ευκολία τα προϊόντα Extra Lasting και να έχετε ένα όμορφο και καθαρό πρόσωπο.


Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                       Κατερίνα Καραγιάννη
         Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...