Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ένα υπέροχο λαμπερό μακιγιάζ δεν αρκεί για να γίνετε το επίκεντρο στα φετινά ρεβεγιόν. Το όμορφο, υγιές και λαμπερό δέρμα θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ σας κι εσείς θα φαίνεστε πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ!
Πολλές θα θεωρείτε ότι είναι λίγο νωρίς για να μιλάμε από τώρα για την Χριστουγεννιάτικη περιποίηση μας, εγώ όμως πρέπει να σας πω ότι το δέρμα χρειάζεται χρόνο για να δείξει τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Δεν αρκεί απλά να χρησιμοποιήσουμε για μια μέρα, μια κρέμα λάμψης για να φανούμε λαμπερές. Το δέρμα μας χρειάζεται συνεχή περιποίηση και καλό είναι να ξεκινήσουμε από τώρα!


  • Πλυθείτε πρωί- βράδυ!
Μην παραμελείτε ποτέ το πρόσωπο και το λαιμό σας. Πλύνετε 2 φορές καθημερινά, πρωί- βράδυ, το πρόσωπο σας με ένα απαλό καθαριστικό. Το Αναζωογονητικό Καθαριστικό της σειράς Hydra Radiance, θα καθαρίσει απαλά το πρόσωπο σας ενώ ταυτόχρονα θα απομακρύνει τη θαμπή όψη.

  • Ενυδατωθείτε, κάνει καλό!
Η κρέμα ημέρας είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί το δέρμα απαλό. Από την ηλικία των 25 και μετά, πρέπει να χρησιμοποιούμε καθημερινά μια κρέμα ημέρας ανάλογα με τις δικές μας ανάγκες. Η Κρέμα Ημέρας Anew Reguvenate θα σας χαρίσει ενυδάτωση αλλά και προστασία χάρη στον Δ.Π. 25. Για τη νύχτα συνιστώ ανεπιφύλακτα την Κρέμα Νύχτας Anew Rejuvenate "Sapphire Emulsion" που χαρίζει λάμψη και υγεία στο δέρμα.

Κρέμα Ημέρας
Sapphire Emulsion













  • Καταπολεμήστε τα κουρασμένα μάτια!
Οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και τα κουρασμένα μάτια, θαμπώνουν αμέσως όλη την εικόνα του προσώπου. Αν θέλετε να δείχνετε λαμπερές θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτά τα 3 σημάδια. Πως θα το κάνετε αυτό; Μα φυσικά με το Διπλό Σύστημα Ματιών Anew Clinics! Απλώστε το ζελέ στα βλέφαρα και στο τόξο των φρυδιών και την κρέμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Έτσι θα μειώσετε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και η περιοχή θα είναι ορατά πιο σφριγηλή και ανανεωμένη.

  • Ο ορός της...νεότητας!
Οι συμπυκνωμένοι οροί (serums) πρέπει πάντα να συνδυάζονται με την κρέμα ημέρας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο σας και μετά χρησιμοποιήστε κανονικά την ενυδατική σας. Τα συμπυκνωμένα του συστατικά θα δώσουν άμεσα αποτελέσματα ενώ θα ενισχυθεί και η δράση της κρέμας σας. Για λάμψη και αναζωογόνηση χρησιμοποιήστε το Συμπυκνωμένο Serum της Anew Rejuvenate.

  • Ειδική Φροντίδα.
Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλει να δείχνει τέλεια κάθε στιγμή, τότε ψάχνετε κάτι παραπάνω από την απλή ενυδάτωση και τον καθαρισμό. Η σειρά Planet Spa έχει δημιουργήσει για εσάς 3 μοναδικά προϊόντα για να αναδείξουν τέλεια το πρόσωπο σας. Μια με δυο φορές την εβδομάδα χαρίστε στον εαυτό σας μια θεραπεία σπα χωρίς μεγάλο κόστος και με άψογα αποτελέσματα. Η Απαλυντική Μάσκα Προσώπου και η Μάσκα με Μεταλλικά Στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα θα σας χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα που διαρκούν. Συνδυάστε και τις δύο μαζί, τη μία μετά την άλλη, μια ή δύο φορές την εβδομάδα και θα έχετε υπέροχο απαλό, υγιές, λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα. Μετά την εβδομαδιαία περιποίηση σας, χρησιμοποιήστε τις Αμπούλες Προσώπου Planet Spa για πλήρη αναζωογόνηση.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα για να δείχνετε όμορφες. Το μόνο που χρειάζεται το δέρμα σας είναι καθημερινή φροντίδα. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές που σας έδωσα θα υποδεχτείτε τον καινούργιο χρόνο πιο όμορφες από ποτέ!
Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                       Κατερίνα Καραγιάννη
         Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...