Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


Τσιμπιδάκι φρυδιών
Ένα λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να απλώνουν τα προϊόντα μακιγιάζ με το χέρι. Αυτό σημαίνει ότι η μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος μένει επάνω στα δάχτυλα και δεν απλώνεται ομοιόμορφα. Ακόμα και το make-up, πρέπει να εφαρμόζεται με πινέλο ή σφουγγαράκι.
Δεν χρειάζεται να έχετε όλη την γκάμα πινέλων, που έχει ένας επαγγελματίας για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Χρειάζεστε μόνο 6 βασικά εργαλεία!
Πινέλο make-up
Πρώτα απ’ όλα πρέπει οπωσδήποτε κάθε γυναίκα να έχει ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Προτού απλώσετε την κρέμα βάσης, αφαιρέστε τις μικρές τριχούλες που μπορεί να έχουν βγει για να μην σας χαλάσει την εμφάνιση στο μακιγιάζ ματιών.
Απλώνετε πάντα το make-up με το ειδικό πινέλο για make-up. Έτσι το προϊόν σας θα απλωθεί ομοιόμορφα και θα σας δώσει ένα υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα.
Χρησιμοποιείτε πάντα πινέλο για πούδρα να απλώσετε ένα λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα πούδρας, που θα καλύπτει όσο χρειάζεται την γυαλάδα του make-up. Μην ξεχνάτε ότι make-up και πούδρα θα πρέπει να απλώνονται και στον λαιμό για να σβήνουν απαλά.
Πινέλο πούδρας
Για το ρουζ, χρειάζεστε ένα λοξό πινέλο. Η γωνιακή του κλίση είναι ιδανική για να εφαρμόσετε το ρουζ ακριβώς στην  περιοχή των ζυγωματικών, δίνοντας φυσική ρόδινη όψη.
Πινέλο ρουζ
Για τα μάτια χρειάζεστε δύο απλά εργαλεία. Το πινέλο και το σφουγγαράκι σκιών. Χάρη στην AVON όμως, μπορείτε να έχετε μόνο ένα, αγοράζοντας το διπλό πινέλο-σφουγγαράκι σκιών. Απλώστε τις σκιές με το πινέλο και χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι για να σβήσετε το τελείωμα τους ή το μολύβι για ένα πιο απαλό αποτέλεσμα.
Πινέλο-σφουγγάρι σκιών
Αν ανήκετε κ εσείς στην κατηγορία των γυναικών που δεν προικισμένες με υπέροχες καμπυλωτές βλεφαρίδες, τότε χρειάζεστε σίγουρα ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Το χρησιμοποιείτε πάντοτε πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα. Για καλύτερα αποτελέσματα ζεστάνετε το ελαφρώς με έναν αναπτήρα και να έχετε αποτέλεσμα που διαρκέσει για ώρες!
Η AVON σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε τα εργαλεία μακιγιάζ με 50% έκπτωση μέχρι 21 Νοεμβρίου. 
Ψαλίδι για βλεφαρίδες
 Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                       Κατερίνα Καραγιάννη
         Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...