Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Εξοικονομήστε χώρο στο νεσεσέρ σας και χρήματα στην τσέπη σας!

Το νεσεσέρ κάθε γυναίκας είναι γεμάτο με διάφορα καλλυντικά, από τα οποία ελάχιστα χρησιμοποιούμε. Πολλές φορές ακόμα, έχουμε πολλά διαφορετικά προϊόντα που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.
Δεν χρειάζεται να σπαταλάμε ένα σωρό λεφτά, ειδικά στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε, για προϊόντα που στην ουσία δεν χρειαζόμαστε. Χρησιμοποιήστε σαν παράδειγμα την παρακάτω λίστα και φτιάξτε και εσείς ένα οικονομικό νεσεσέρ, το οποίο όμως θα περιέχει όλα τα απαραίτητα.



ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ
Για το σώμα χρειάζεστε 4 απλά πράγματα. Το αφρόλουτρο, μια κρέμα σώματος, το αποσμητικό και ένα άρωμα είναι αρκετά για είστε πάντα φρέσκες. Στις περιπτώσεις που θέλετε να χάσετε πόντους, μπορείτε να έχετε και κάποια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας ή μια συσφικτική που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά. Επίσης μην αγοράζετε πολλά αρώματα. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα και είναι αρκετό για να σας καλύψει όλη μέρα.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Ένα σαμπουάν και μια μαλακτική ή μια μάσκα που θα ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας είναι αρκετά για να έχετε πάντα όμορφα μαλλιά. Ένα προϊόν styling σας αρκεί. Απλά σκεφτείτε με ποιο τρόπο φτιάχνετε συνήθως τα μαλλιά σας και αγοράστε το ανάλογο προϊόν. Μπορείτε να έχετε ένα θεραπευτικό προϊόν σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο (π.χ. αγωγή κατά της πιτυρίδας, αγωγή επανόρθωσης κ.τ.λ.)

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Χρειάζεστε 3 βασικά προϊόντα: κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών και ένα καθαριστικό προσώπου. Για τις ηλικίες άνω των 30 καλό είναι να υπάρχει και ένα serum. Για εσάς που θέλετε κάτι παραπάνω, ένα πίλινγκ και μια μάσκα που ταιριάζει στις ανάγκες του δέρματος σας είναι αρκετά.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑ
Μια κρέμα ποδιών, μια χεριών και κανά δυο βερνίκια στα αγαπημένα σας χρώματα φτάνουν για να έχετε πάντα όμορφα άκρα κάθε στιγμή. Χρησιμοποιήστε κάποια θεραπευτική κρέμα ποδιών ή ένα θεραπευτικό προϊόν για τα νύχια μόνο όταν είναι απαραίτητο.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Χρειάζεστε μόνο τα εξής: make-up, πούδρα, σκιά ματιών, μάσκαρα, ρουζ, μολύβι ματιών και κραγιόν. Διαλέξτε μόνο κανά δυο χρώματα κραγιόν που σας αρέσουν και ταιριάζουν με όλα. Όσο για τις σκιές, προτιμήστε μια παλέτα με αρκετά χρώματα, που σας δίνει τη δυνατότητα για πολλούς συνδυασμούς.

Αυτά είναι τα βασικά πράγματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να είναι πάντα περιποιημένη. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά λεφτά αν δεν έχετε. Με αυτή τη λίστα, είστε καλυμμένες κάθε στιγμή.
Μην ξεχνάτε ότι η AVON σας χαρίζει μοναδικές προσφορές σε όλα τα προϊόντα. Ενημερωθείτε από τους καταλόγους και επωφεληθείτε από τις προσφορές. Έτσι θα είστε πάντα τέλειες, ξοδεύοντας λίγα χρήματα.
Δείτε εδώ τον κατάλογο και στείλτε τις παραγγελίες σας κερδίζοντας κάθε φορά και ένα μοναδικό δώρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...