Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πως θα πετύχετε πλούσιο και λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σας!

Πλούσιο, λαμπερό χρώμα μπορούμε να έχουμε όλες στα μαλλιά μας χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα και χρόνο στο κομμωτήριο. Η Advance Techniques Hair Color έχει δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων τα οποία περιλαμβάνουν αποχρώσεις από όλους τους χρωματικούς τύπους μαλλιών για εσάς που θέλετε να έχετε όμορφα μαλλιά με χρώμα που διαρκεί.


Κάθε συσκευασία επαγγελματικής βαφής περιλαμβάνει:
Αγωγή προετοιμασίας μαλλιών 15ml
Κρεμώδης Βαφή 48ml
Οξυζενέ σε μπουκάλι ανάμειξης 70ml
Αγωγή που "κλειδώνει" το χρώμα για μετά τη βαφή 20 ml
Ένα ζευγάρι γάντια

Αν δεν ξέρετε πως να διαλέξετε ανάμεσα στις 25 αποχρώσεις, αυτήν που σας ταιριάζει δείτε το παρακάτω βίντεο που 8α σας βοηθήσει πολύ.




Επίσης πατήστε εδώ για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, όπου δίνοντας μια φωτογραφία σας βρίσκετε αμέσως τα χρώματα που σας ταιριάζουν.

Αφού βρήκατε το χρώμα που θέλετε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναμίξετε τη βαφή και να βάψετε τα μαλλιά σας. Τα βίντεο που ακολουθούν θα σας δείξουν πώς να το κάνετε αυτό, καθώς και συμβουλές για το πώς θα βάψετε τα μαλλιά σας για πρώτη φορά και πώς 8α ανανεώνετε το χρώμα.



Για να διατηρήσετε το χρώμα σας αναλλοίωτο για περισσότερο καιρό χρησιμοποιήστε το σαμπουάν μαλλιών και το μαλακτικό Advance Techniques Colour Protection.














Μετά από κάθε βαφή και ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρησιμοποιήστε την Αγωγή που "κλειδώνει" το χρώμα. Θα δείτε ότι το χρώμα μένει το ίδιο πλούσιο και λαμπερό όπως τη μέρα που κάνατε τη βαφή.

Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                       Κατερίνα Καραγιάννη
         Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...