Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ANEW GENICS

Δείξτε 10 χρόνια νεότερες!

 Όλες  οι γυναίκες θα ήθελαν να γυρίσουν το ρολόι πίσω 10 χρόνια. Η Anew κατέχει το μυστικό της νεότητας και χάρη στη πατενταρισμένη τεχνολογία Youthgen, δημιούργησε τη σειρά Genics.


Τι είναι η τεχνολογία Youthgen;
Η τεχνολογία αυτή είναι σχεδιασμένη να βοηθά στη διέγερση της δράσης των Γονιδίων Νεότητας και να βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας να είναι πιο υγιή και νεανικά, αναθερμαίνοντας τη νεανική κυτταρική δύναμη της επιδερμίδας.

Πρόκειται για μια επανάσταση που θα αλλάξει την περιποίηση της επιδερμίδας για πάντα!
Υπάρχει ένα γονίδιο νεότητας για όλους μας, αλλά η δράση του στα κύτταρα της επιδερμίδας ελαττώνεται καθώς μεγαλώνουμε.

Ξυπνήστε τα γονίδια νεότητας!

Τα Anew Genics είναι σχεδιασμένα να βοηθούν την επαναδραστηριοποίηση των γονιδίων νεότητας, για να βοηθήσουν να αφαιρέσετε 10 χρόνια από την εμφάνιση σας.
Είναι διαθέσιμα σε κρέμα και serum και είναι απαραίτητα στη καθημερινή σας περιποίηση για να παραμείνετε νέες. Εφαρμόστε τα σε πρόσωπο και λαιμό και ξυπνήστε τη νεότητα της επιδερμίδας σας άμεσα.
  • Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μειώνονται οι γραμμές και οι ρυτίδες.
  • Σε 3 μέρες μειώνονται οι βαθιές ρυτίδες.
  • Σε 2 εβδομάδες μειώνεται δραματικά η εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και των διχρωμιών.
  • Σε 8 εβδομάδες αφαιρεί 10 χρόνια από την εμφάνιση σας!
Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε το serum σε πρόσωπο και λαιμό 2 φορές την ημέρα. Κάντε μασάζ με την κρέμα σε πρόσωπο και λαιμό κάθε βράδυ ή πρωί.


Πως δρουν:
Είναι σχεδιασμένα να διεγείρουν τα Γονίδια της Νεότητας, την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Τώρα θα μπορείτε να μειώσετε τα σημάδια γήρανσης συμπεριλαμβανομένου των ρυτίδων, της θαμπάδας και της απώλειας σφριγηλότητας.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα δε χρειάζεται να χρησιμοποιούνται μαζί. Το serum έχει πολύ ελαφριά σύνθεση, κατάλληλη για την πιο λιπαρή επιδερμίδα, ενώ η κρέμα είναι ένα πιο ενυδατικό προϊόν, κατάλληλη για πιο ξηρές επιδερμίδες που χρειάζονται εντατική περιποίηση.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τις 09 Δεκεμβρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...