Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η ΦΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ: SOLLUTIONS BY AVON

" Όταν η φύση συναντά την επιστήμη, όμορφα πράγματα συμβαίνουν."

Οι επιστήμονες της AVON αναζητούν συστατικά σε όλο τον κόσμο που δρουν με την επιδερμίδα. Επιλέγουν μόνο τα αγνά και ισχυρά συστατικά. Εμπλουτισμένα από την επιστήμη αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους ιδιότητες.
Η AVON έχει δημιουργήσει για εσάς 6 μοναδικές σειρές με καταπραϋντικές συνθέσεις, υπέροχη υφή και ευχάριστο άρωμα που δρουν με τις μοναδικές ανάγκες της επιδερμίδας σας. Όλα τα προϊόντα συνδυάζουν τη φύση και την επιστήμη και παρέχουν ορατή βελτίωση στην υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας. Κάθε σύνθεση έχει ελεγχθεί διεξοδικά και έχουν πιστοποιηθεί τα αποτελέσματα, ύστερα από δοκιμές σε χιλιάδες γυναίκες.
Ελάτε λοιπόν να γνωρίσουμε τις σειρές Sollutions.
Complete Balance
Hydra Radiance
Complete Balance: Κύριο συστατικό της τα Γιαπωνέζικα Φύλλα Τσαγιού Καμέλιας, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία ψευδαργύρου, χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για να ισορροπήσουν την υγεία του σώματος. Τα προϊόντα της σειράς αυτής βοηθούν στην μείωση της λιπαρότητας και είναι ιδανική για τις μικτές επιδερμίδες.
  • Hydra Radiance: Βασικό συστατικό οι Κόκκοι Παραδείσου, έχουν ιστορικά χρησιμοποιηθεί για να ενδυναμώσουν την απόδοση του σώματος. Η σειρά αυτή βοηθά στη διέγερση της ανανέωσης των κυττάρων και χαρίζει ορατά πιο υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.



  • Sensitive Botanicals:  Η έλλειψη ασβεστίου προκαλεί ευαισθησία στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό φτιάχτηκε μια σειρά πλούσια σε συστατικό Αντράκλα (η γνωστή σε όλους γλιστρίδα) που χαρίζει υγιή και όμορφη επιδερμίδα. Δεν περιέχουν καθόλου χρωστικές και αρώματα για να περιποιήστε την επιδερμίδα σας μόνο με αγάπη και φροντίδα.



Sensitive Botanicals



Youth Minerals
  • Youth Minerals: Ο Αμέθυστος είναι πλούσιος σε μαγγάνιο που διεγείρει το κολλαγόνο, γι' αυτό και είναι το βασικό συστατικό αυτής της σειράς. Τα μεταλλικά στοιχεία θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε μια εμφανώς πιο νεανική και όμορφη επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας τις λεπτές γραμμές.








  • Ageless Accolade: Τα Εκχυλίσματα του Λουλουδιού Ιβίσκου, που προέρχεται από την Ινδία, βοηθούν στην επανόρθωση της σφριγηλότητας ενώ αυξάνουν την ενυδάτωση. Έτσι η επιδερμίδα σας φαίνεται ανορθωμένη και ελαστική. Ακόμα και οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά.




   
Ageless Accolade
  • Perfect Tone: Ο ανομοιόμορφος τόνος κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται μεγαλύτερη. Οι επιστήμονες της AVON βρήκαν τη λύση του προβλήματος στο μούρο, που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Με αυτή την αποτελεσματική αγωγή 2 βημάτων θα έχετε μια πιο λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα.
    Perfect Tone
Εσείς τα δοκιμάσατε; Αν όχι επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com για να νιώσετε και εσείς τη μοναδική εμπειρία περιποίησης  από τις σειρές Sollutions.
                                               Κατερίνα Καραγιάννη
                                  Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
                         Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...