Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ: ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ


Το ελαιόλαδο θεωρείται το σπουδαιότερο λάδι των λαών της Μεσογείου. Με τα συστατικά που περιέχει αλλά και με τις ιδιότητες του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατροφή. Είναι πηγή ζωής, υγείας και ισορροπίας.
Δρα αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια εξέλιξης και από την παιδική έως την γεροντική ηλικία είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.

Απορροφάται σε μεγάλο βαθμό από τον οργανισμό μας χωρίς όμως να επηρεάζει την χοληστερίνη και να δημιουργεί διαταραχές στον οργανισμό. Συμβάλλει στην ανάπτυξη και στη δημιουργία νέων ιστών, προστατεύει τα αγγεία και παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη του νευρικού συστήματος. Πρόκειται για ένα λάδι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Αυτό είναι που του δίνει την ικανότητα να προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και φυσικά την πρόωρη γήρανση. Είναι το καλύτερο μαλακτικό και προστατευτικό καλλυντικό για το δέρμα!
Από την Αρχαία Ελλάδα ακόμα, χρησιμοποιούσαν το ελαιόλαδο σαν καλλυντικό τόσο για τα μαλλιά όσο και για το σώμα.
Στην Κοσμητολογία χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προσώπου και σώματος, αλλά και σε προϊόντα μαλλιών. Είναι ιδανικό για τα ξηρά και θαμπά μαλλιά, χαρίζοντας τους λάμψη και μοναδική απαλότητα.
Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται μόνο λάδι της καλύτερης ποιότητας γι' αυτό και πρέπει να είναι έξτρα παρθένο. Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε αυτούσιο αλλά καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση του απευθείας στο πρόσωπο. Λόγω της λιπαρότητας του μπορεί να φράξει τους πόρους του δέρματος δημιουργώντας μαύρα στίγματα. Μπορείτε όμως, και καλό είναι, να χρησιμοποιείται καλλυντικές κρέμες που έχουν σαν συστατικό τους το λάδι ελιάς.
Γνωρίστε κ εσείς την σειρά Planet Spa με Μεσογειακό Λάδι Ελιάς από την Avon και χαρίστε και εσείς απαλότητα σε σώμα, μαλλιά και πρόσωπο.


Η σειρά περιλαμβάνει Θεραπευτική Αγωγή για τα Μαλλιά, Μη- λιπαρό Λάδι Σώματος, Συσφικτικό Serum για Στήθος και Λαιμό, Ενυδατική Μάσκα Μαλλιών, Κρέμα Σώματος και Καθαριστικό Προσώπου για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση.

Θεραπευτική Αγωγή για τα Μαλλιά
Μη- Λιπαρό Λάδι Σώματος


Συσφικτικό Serum για στήθος και λαιμό
Ενυδατική Μάσκα Μαλλιών
Ενυδατική Κρέμα Σώματος
Καθαριστικό προσώπου με πανάκι
 Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                       Κατερίνα Καραγιάννη
         Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...