Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο ακούμε για το υαλουρονικό οξύ. Η αρχή έγινε με τη χρήση ενέσιμων θεραπειών που χρησιμοποιούσαν το υαλουρονικό οξύ για να γεμίσουν τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις στο π΄ροσωπο. Σήμερα όμως, το βλέπουμε και σαν δραστικό συστατικό στη σύνθεση καλλυντικών.

Τι είναι όμως το υαλουρονικό οξύ;
Στη δουλειά μου σαν Αισθητικός αντιμετωπίζω συνεχώς τις ανησυχίες των γυναικών σχετικά με τα καλλυντικά και τα συστατικά τους. Ειδικότερα ο όρος "υαλουρονικό οξύ" τρομάζει τις γυναίκες, γιατί παραπέμπει σε κάποιο χημικό σκεύασμα που παρασκευάζεται σε κάποιο εργαστήριο και δεν είναι φυσικό συστατικό. Στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του ίδιου του δέρματος μας. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που αποτελεί το βασικότερο στοιχείο του δέρματος μας. Καθημερινά το 1/3 της ποσότητας του χάνεται και αναπληρώνεται. Από την ηλικία των 35 η ποσότητα του αρχίζει να μειώνεται σταδιακά, όπως γίνεται και με τα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος (κολλαγόνο, ελαστίνη κ.τ.λ.).

Ποιος είναι ο ρόλος του υαλουρονικού οξέως;
Το υαλουρονικό οξύ ελέγχει την ποσότητα νερού στο δέρμα. Επιβραδύνει την απώλεια νερού, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Πώς συμβαίνει αυτό; Φανταστείτε ότι το υαλουρονικό οξύ είναι ένα σφουγγάρι. Τραβάει και συγκρατεί νερό 20 φορές περισσότερο από τον όγκο του. Έτσι το δέρμα διατηρεί την υγρασία του και παραμένει ενυδατωμένο. Άλλες ιδιότητες του είναι να μεταφέρει πρωτεΐνες, να αυξάνει την αντοχή του δέρματος και να ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ιδιότητα του.
Anew Clinical Derma-Full Pro Wrinkle Filler

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί λοιπόν;
Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιήθηκε αρχικά σαν εμφύτευμα και στην ενέσιμη μεσοθεραπεία για το γέμισμα των ρυτίδων, την αύξηση του όγκου των χειλιών καθώς και για σύσφιξη και βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Σήμερα αποτελεί ένα από τα δραστικότερα συστατικά της Κοσμητολογίας. Εμπεριέχεται σε κρέμες, μάσκες και serums για βαθιά ενυδάτωση, για να διατηρήσει την ελαστικότητα του δέρματος για σχηματισμό νέων κυττάρων και παραγωγή κολλαγόνου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εσείς που θέλετε:
  • να γεμίσετε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου.
  • να ενυδατώσετε το αφυδατωμένο και ξηρό δέρμα.
  • να επαναφέρετε ή να διατηρήσετε την ελαστικότητα του δέρματος.
  • να παραμείνετε για πάντα νέες!
Γενικά λοιπόν, πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές, δοκιμασμένο και αξιόπιστο υλικό με όποιον τρόπο και να το χρησιμοποιήσετε για τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου.

Anew Clinical Derma-Full Pro Wrinkle Serum
Συστήνω ανεπιφύλακτα τα προϊόντα Anew Clinical Derma-Full Pro Wrinkle Filler, για γέμισμα των ρυτίδων, και το serum κατά των ρυτίδων Anew Clinical Derma-Full Pro Wrinkle Serum της AVON που είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ. Χαρίστε νεανική όψη στο πρόσωπο σας! Ενημερωθείτε τώρα για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν.
Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                       Κατερίνα Καραγιάννη
         Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...