Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ AVON

Η Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell.Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, είναι μία παγκόσμια εταιρία με ηγετική θέση στο χώρο της ομορφιάς, με περισσότερα από 10$ δισ. ετήσια έσοδα. Ως μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των απευθείας πωλήσεων, η Avon απευθύνεται σε γυναίκες σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από περίπου 6,5 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους πωλήσεων Avon. Η γκάμα των προϊόντων Avon περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, καθώς και αξεσουάρ, κοσμήματα και προϊόντα για το σπίτι και παρουσιάζει τόσο γνωστές μάρκες όπως οι Avon Color, ANEW, Solurions, Skin-So-Soft, Advance Techniques και Avon Naturals. 
Ακολουθώντας το όραμά της να είναι "Η Εταιρία για τις Γυναίκες", η Avon κατανοεί και ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες για καλλυντικά προϊόντα, άριστη εξυπηρέτηση και προσωπική ολοκλήρωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο.
Στην Ελλάδα τα προϊόντα Avon διατίθενται ήδη από το 1988. Από το Μάρτιο του 2001 η Avon έγινε 100% θυγατρική Εταιρία της πολυεθνικής Avon Products Inc, σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη που της έδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά προϊόντων κατευθυνόμενης πώλησης.
Τα προϊόντα Avon είναι αναμφισβήτητα υψηλής ποιότητας και συνοδεύονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης της Avon. Επιπλέον είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι για την πιστοποίηση ασφάλειας κάθε προϊόντος δε γίνονται δοκιμές στα ζώα. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Avon, πρωτοπόρος στην ανεύρεση εναλλακτικών μεθόδων ελέγχου των προϊόντων, πρώτη σταμάτησε τις δοκιμές στα ζώα τον Ιούνιο του 1989.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία έχουν οδηγήσει πάνω από 6,500,000 άτομα παγκοσμίως να επιλέξουν να γίνουν Αντιπρόσωποί μας και περισσότερες από 300,000,000 γυναίκες να έχουν εμπιστευτεί τα προϊόντα μας αυτά τα 125 χρόνια ύπαρξης της εταιρίας.
Γιορτάστε λοιπόν μαζί μας τα 125 χρόνια της AVON αναζητώντας τα ειδικά εορταστικά πακέτα σε μοναδικές προσφορές!Σε κάθε κατάλογο θα βρείτε διαφορετικά πακέτα οπότε μην ξεχνάτε να ζητάτε να σας στείλνουμε ταχυδρομικώς τους καταλόγους. Επικοινωνήστε μαζί μας στο avonthessaloniki@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...