Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΔΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Ένα καλό πεντικιούρ δεν σημαίνει μόνο όμορφα, περιποιημένα νύχια, αλλά και καθαρά, υγιή πόδια.
Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι το πεντικιούρ είναι απαραίτητο μόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, όπου τα παπούτσια που φοράμε είναι ανοιχτά και τα πόδια μας εκτεθειμένα. Είναι λάθος ότι το πεντικιούρ γίνεται μόνο για να δείχνουν περιποιημένα τα νύχια μας.

Κύριος σκοπός του είναι η υγιεινή των ποδιών μας γι' αυτό και είναι ακόμα πιο απαραίτητο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Φυσικά όσο φοράμε κλειστά παπούτσια τόσο πιο μαλακό διατηρείται το δέρμα των πελμάτων. Σκεφτήκατε όμως ποτέ το πόσοι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται στα πόδια μας όταν είναι κλεισμένα μέσα σε ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα κλειστό παπούτσι;
Οι κάλτσες και τα χειμερινά παπούτσια είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να διατηρούν τα πόδια μας ζεστά. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας τα πόδια μας ιδρώνουν και η υγρασία μένει μέσα στο παπούτσι, ειδικά όταν δεν είναι φτιαγμένο για να αερίζεται σωστά, όπως συνήθως γίνεται με όλα τα γυναικεία παπούτσια.
Ζέστη και υγρασία αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη μυκήτων στα πέλματα. Σίγουρα καμιά μας δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί από μια μυκητίαση όπου φυσικά θέλει πολύ χρόνο και κόπο για να θεραπευθεί.
Επομένως τι πρέπει να κάνετε για να έχετε πάντα υγιή πόδια; Απλά ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία μια φορά την εβδομάδα!
Πήλινγκ με Θαλασσίνο Αλάτι
Ποδόλουτρο με Λεβάντα
  1. Κάντε ποδόλουτρο με την Λοσιόν για Ποδόλουτρο με Λεβάντα (κωδικός προϊόντος: 164145). Η λεβάντα εκτός του ότι θα σας χαλαρώσει, έχει και ισχυρή αντιμικροβιακή δράση.
  2. Σκουπίστε καλά τα πόδια σας με μια καθαρή πετσέτα. Είναι απαραίτητο να σκουπίσετε καλά τις περιοχές ανάμεσα στα δάχτυλα γιατί εκεί αναπτύσσονται πιο εύκολα οι μύκητες.
  3. Τρίψτε καλά τα πέλματα με το Αναζωογονητικό Πήλινγκ με Θαλασσινό Αλάτι (κωδικός προϊόντος: 159921) επιμένοντας στα σημεία που το δέρμα είναι πιο σκληρό.
  4. Με ένα ξυλάκι ή μια οδοντογλυφίδα καθαρίστε πολύ προσεκτικά τα πλαϊνά των νυχιών γιατί εκεί μαζεύονται βρωμιές που δεν φεύγουν με το νερό.
  5. Κάντε μασάζ με την Ενυδατική Κρέμα Ποδιών με Κίτρο και Μπαχαρικά (κωδικός προϊόντος: 176529). Έτσι τα πόδια σας θα διατηρηθούν για περισσότερο καιρό απαλά και θα καθυστερήσετε τη δημιουργία του σκληρού δέρματος.
  6. Ενυδατική Κρέμα με Κίτρο και Μπαχαρικά
  7. Λιμάρετε τα νύχια σας και δώστε τους το σχήμα που θέλετε.
Τώρα είστε έτοιμες να τα βάψετε σε ότι χρώμα σας αρέσει.
Έτσι τα πόδια σας θα είναι πάντα υγιή, καθαρά και όμορφα. Και ένας ακόμα καλός λόγος για να έχετε τέλεια πόδια και τον χειμώνα είναι ότι θα τα απολαμβάνει ακόμα και ο σύντροφος σας!
Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                       Κατερίνα Καραγιάννη
         Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...