Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα! Ότι λάμπει είναι χρυσός χάρη στην AVON!
Μια ολόκληρη σειρά μακιγιάζ εμπλουτισμένη με αληθινό χρυσό 24 καρατίων υπόσχεται να σας χαρίσει πραγματική λάμψη, πλούσιο χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Ζήστε κι εσείς την εμπειρία της χρυσής πολυτέλειας μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά 24Κ.


Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα προϊόντα της Χρυσής Σειράς.


  • Τετραπλή σκιά ματιών 24Κ Gold
Διαλέξτε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές παλέτες για να αναδείξετε τέλεια τα μάτια σας. Τα μάτια σας δείχνουν λαμπερά με χρυσό 24Κ και το χρώμα διαρκεί έως 12 ώρες.

  • Μολύβι ματιών 24Κ Gold
Μαλακά μολύβια ματιών σε καφέ ή μαύρη απόχρωση περιγράφουν τέλεια τα μάτια σας, ενώ με το σφουγγαράκι που βρίσκεται στην πάνω μεριά σας βοηθά να σβήσετε απαλά το περίγραμμα και να δώσετε μυστήριο στο βλέμμα σας.




  • Μάσκαρα ματιών
Μάσκαρα ματιών με ρινίσματα χρυσού που δίνει όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες ενώ το βουρτσάκι τονίζει την κάθε μια ξεχωριστά.

  • Χρυσό Κραγιόν Ultra Color Rich 24K
Χαρίστε πλούσιο χρώμα στα χείλη σας διαλέγοντας μια από τις 6 μοναδικές αποχρώσεις!

  • Λιπ γκλος 24Κ Gold
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ χειλιών δίνοντας τους όγκο και έξτρα λάμψη με το λιπ γκλος της σειράς.

  • Βάση Μέικ Απ με Χρυσό 24Κ και Δ.Π. 12
Το νέο προϊόν της σειράς χαρίζει υγιή και λαμπερή όψη, αψεγάδιαστο τελείωμα και ενυδατική κάλυψη έως και 10 ώρες! Διαλέξτε ανάμεσα από τις 6 αποχρώσεις αυτήν που σας ταιριάζει.


Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που σας αξίζει! Έξι προϊόντα χρυσής πολυτέλειας προσιτά από όλες τις γυναίκες. Αποκτήστε την δική σας χρυσή σειρά τώρα από την AVON. Στείλτε online την παραγγελία σας ή επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...