Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

5 ΜΥΘΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΥNΑΤΙΣΜΑ





Αδυνάτισμα: Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλες και θα μας απασχολεί για πάντα!
Αυτό που προβληματίζει περισσότερο εμάς τις γυναίκες είναι το πως θα χάσουμε το τοπικό πάχος, κάτι που σαν Ελληνίδες μας χαρακτηρίζει απόλυτα.
Δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο δύσκολο γίνεται να χάσουμε τα περιττά κιλά και αυτό μας προβληματίζει ακόμα πιο πολύ. Το αδυνάτισμα για να γίνει σωστά χρειάζεται υπομονή και επιμονή.
Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν διάφορα κέντρα αδυνατίσματος, γυμναστήρια και κέντρα ομορφιάς τάζουν "λαγούς με πετραχήλια" και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι με λίγο κόπο και πολύ γρήγορα θα αποκτήσουμε σώματα μοντέλου. Δυστυχώς είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που θα σας μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια. Αυτό έχει σαν συνέπεια να κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι γύρω από το αδυνάτισμα.



"Κάνοντας γυμναστική θα χάσω κιλά και πόντους"
Από τη μια η γυμναστική βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού του σώματος μας, αλλά ταυτόχρονα βοηθά στην ανάπτυξη του μυικού ιστού. Κάνοντας μόνο γυμναστική χτίζετε τον μυικό ιστό με αποτέλεσμα να μην χάνετε τους πόντους που θέλετε.


"Κάνοντας γυμναστική θα αντιμετωπίσω την κυτταρίτιδα"
Όπως σας έχω πει και σε αντίστοιχο άρθρο (Κυτταρίτιδα: Ο μεγαλύτερος εχθρός των γυναικών) πρόκειται για μια ανωμαλία του λιπώδους ιστού και η θεραπεία απαιτεί συνδυασμό πραγμάτων. Ο κύριος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα είναι το βαθύ ενδοδερμικό μασάζ σε συνδυασμό με μια καλλυντική θεραπεία. Η γυμναστική βοηθάει μόνο στις περιπτώσεις όπου κάνετε τα δύο πρώτα.


"Κάνοντας γρήγορες και δραστικές δίαιτες θα χάσω γρήγορα κιλά"
Μια σωστή δίαιτα έχει σαν κύριο κανόνα την αργή αλλά σταθερή απώλεια βάρους. Οι δίαιτες express το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μπλοκάρουν τον μεταβολισμό σας δίνοντας τα αντίθετα αποτελέσματα λόγω του ότι ο οργανισμός μπαίνει σε "κατάσταση πείνας" σταματώντας να καταναλώνει ενέργεια για να διατηρήσει τα αποθέματα λίπους.


"Χρησιμοποιώντας μια κρέμα αδυνατίσματος ή αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας θα έχω τα αποτελέσματα που θέλω"
"Οι κρέμες δεν έχουν καθόλου αποτελέσματα"
Δυστυχώς οι εταιρίες καλλυντικών πλασάρουν τις κρέμες σαν να είναι θαυματουργές. Καμιά κρέμα δεν έχει αποτελέσματα εάν εμείς δεν "ράψουμε" το στόμα μας! Κάνοντας δίαιτα, οι κρέμες βοηθούν στο να χάσουμε περισσότερους πόντους από εκεί που έχουμε πρόβλημα απ' ότι αν κάναμε μόνο δίαιτα. Τα αποτελέσματα δυσαρεστούν τις καταναλώτριες οδηγώντας στον δεύτερο μύθο, ο οποίος επίσης δεν ισχύει  γιατί απλά οι κρέμες δεν χρησιμοποιούνται σωστά.

Αν λοιπόν θέλετε να αδυνατίσετε σωστά και να είστε ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα πρέπει να συνδυάσετε πολλά πράγματα μαζί.Τι;
Διατροφή- Γυμναστική- Καλλυντικές θεραπείες
Με τη διατροφή θα χάνετε κιλά, με τις θεραπείες θα χάνετε από τις περιοχές που έχετε τοπικό και με τη γυμναστική θα αναπτύσσετε το μυικό σας ιστό, συσφίγγοντας το σώμα σας.
Και να μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται επιμονή και υπομονή!
Επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com για οποιδήποτε θέμα σας απασχολεί.
Κατερίνα Καραγιάννη
Αντιπρόσωπος Avon- Αισθητικός Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...