Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μακιγιάζ και νύχια για τα φετινά ρεβεγιόν!

Σίγουρα κάθε γυναίκα θέλει να εντυπωσιάσει στις γιορτές με μια λαμπερή εμφάνιση. Ακολουθώντας τα βήματα που θα σας δώσω θα φτιάξετε ένα υπέροχο μακιγιάζ για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.
  1. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο το MagiX Face Perfector.
  2. Με ένα σφουγγαράκι απλώστε το make up 24K με χρυσό στην απόχρωση που σας ταιριάζει.Μην ξεχάσετε να καλύψετε τα βλέφαρα και τα χείλη με make up. Με ένα καλυπτικό στικ καλύψτε τους μαύρους κύκλους και φωτίστε την εσωτερική γωνία του ματιού. Ολοκληρώστε τη βάση με ένα λεπτό στρώμα πούδρας.
  3. Με ένα λοξό πινέλο ρουζ απλώστε στα ζυγωματικά την απόχρωση  Russet ξεκινώντας από τη γραμμή των μαλλιών και σβήνοντας απαλά προς τη μύτη.
  4. Για τα μάτια θα χρειαστείτε τη νέα παλέτα σκιών Little Red Dress στην απόχρωση Starlet. Απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο την ανοιχτή γκρι απόχρωση. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο σκιάς με τρίχες απλώστε στο τόξο την πιο σκούρο γκρι απόχρωση σβήνοντας ελαφρώς προς τα έξω. Με το eyeliner Extra Lasting σχηματίστε μια γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες τραβώντας πάλι ελαφρώς προς τα έξω. Με ένα μαλακό μολύβι σχηματίστε το περίγραμμα και στο κάτω βλέφαρο και σβήστε το απαλά με μια μικρή ποσότητα από τη σκούρα σκιά. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με τη μάσκαρα Little Red Dress για τέλεια μακριές βλεφαρίδες.                                                                    Tip: Για έξτρα λάμψη στο βλέμμα μπορείτε να τοποθετήσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού μια από τις συλλεκτικές αποχρώσεις των μολυβιών Glimmerstick Diamonds σε ασημί ή χρυσό χρώμα.
  5. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι στην απόχρωση Red Brick.
  6. Γεμίστε τα χείλη με το κραγιόν Little Red Dress στην απόχρωση Red 2000 για απόλυτα κόκκινα χείλη.
Ολοκληρώστε το εορταστικό look με το βερνίκι νυχιών Real Red και θα καταπλήξετε τους πάντες στο ρεβεγιόν!
Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο avonthessaloniki@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...