Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Glam Make-up: Το τέλειο εορταστικό μακιγιάζ!




Οι γιορτές των Χριστουγέννων και το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι γεμάτα με λάμψη!
Το ίδιο λαμπερή θέλουμε να είναι και η εμφάνιση μας. Το glamorous μακιγιάζ ταιριάζει απόλυτα και μα κάνει να ακτινοβολούμε λάμψη.

>Εφαρμόστε το make-up σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους με το καλυπτικό στικ και πουδράρετε το πρόσωπο.


>Εφαρμόστε με το λοξό πινέλο για το ρουζ την απόχρωση Russet (153981).

>Για το μακιγιάζ των ματιών θα χρειαστείτε την τετραπλή σκιά ματιών 24Κ Gold στην απόχρωση Gleam of Gold (160903). Απλώστε σε όλο το μάτι την ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Με τη μοβ σκιά σχηματίστε τη γωνία στο βλέφαρο. Με τη χρυσή σκιά, μπορείτε να φωτίσετε το κινητού βλεφάρου τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα και σβήνοντας απαλά. Με την ίδια απόχρωση βάψτε το κάτω βλέφαρο.

>Με το μολύβι ματιών Glimmerstick Diamonds Black Ice (177931) σχεδιάστε το περίγραμμα των ματιών και με την απόχρωση Flashy Copper (177881) φωτίστε την εσωτερική γωνία των ματιών.

>Για τις βλεφαρίδες χρειάζεστε τη μάσκαρα 24K Gold Black (158790) και αν θέλετε έξτρα λάμψη περάστε με την Ιριδίζουσα Μάσκαρα Color Trend Gold (176271) και οι βλεφαρίδες σας θα χρυσαφίζουν διακριτικά!

>Στα χείλη το εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν Little Red Dress Red 2000 (177733) θα απογειώσει την εμφάνιση σας. Για λαμπερά και σαρκώση χείλη τοποθετήστε πάνω από το κραγιόν το λιπ γκλος Satin Satisfaction Beautiful Brick (177709).


 >Για το μανικιούρ χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό βερνίκι νυχιών Nailwear Pro Ruby Slippers (159293)

Επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com για να μάθετε τις προσφορές των προϊόντων αλλά και οποιαδήποτε πληροφορία.
Κατερίνα Καραγιάννη
Αντιπρόσωπος Avon- Αισθητικός Α.Τ.Ε.Ι.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...