Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Εσείς προστατεύεστε σωστά από τον ηλιο; (Μέρος 1ο)

Πολλές θα πείτε ότι είναι λίγο παράλογο να μιλάμε μέσα στο χειμώνα για αντηλιακή προστασία. Το πρώτο πράγμα που μας έμαθαν στη σχολή ήταν ότι η αντηλιακή προστασία είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολεί όλο το χρόνο.
Όπως ξέρουμε οι ακτίνες του ήλιου είναι οι UVA,UVB και UVC. Οι UVC, ευτυχώς για εμάς, απορροφώνται εντελώς από την ατμόσφαιρα. Στη γη φτάνουν οι UVA και UVB ακτίνες. Οι UVB απορροφώνται σε μεγαλύτερο ποσοστό από την UVA από τη στοιβάδα του όζοντος. Από τα σύννεφα απορροφάται μόνο η υπέρυθρη ακτινοβολία ( η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση της θερμοκρασίας) ενώ οι UVA,UVB δεν επηρεάζονται καθόλου από αυτά. Συνεπώς, κατά τη διάρκεια μιας συννεφιασμένης ή βροχερής μέρας, είμαστε το ίδιο εκτεθειμένοι στις επιβλαβείς αυτές ακτίνες όσο και κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης μέρας. Επιπλέον οι ακτίνες UVA περνάνε τα κοινά τζάμια που έχουμε όλοι στα σπίτια μας και η δράση της δεν μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο όλο το χρόνο, χειμώνα-καλοκαίρι, με ήλιο ή συννεφιά και όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι να νυχτώσει.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Glam Make-up: Το τέλειο εορταστικό μακιγιάζ!




Οι γιορτές των Χριστουγέννων και το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι γεμάτα με λάμψη!
Το ίδιο λαμπερή θέλουμε να είναι και η εμφάνιση μας. Το glamorous μακιγιάζ ταιριάζει απόλυτα και μα κάνει να ακτινοβολούμε λάμψη.

>Εφαρμόστε το make-up σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους με το καλυπτικό στικ και πουδράρετε το πρόσωπο.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πως να διατηρήσετε τα πινέλα του μακιγιάζ σαν καινούργια

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι τα σημαντικότερα εργαλεία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να απογειώσετε το μακιγιάζ σας και να αναδείξετε το ταλέντο σας στην μίξη και το συνδυασμό των χρωμάτων. Όπως κάθε επαγγελματίας έχει τα δικά του εργαλεία, έτσι και εμείς οι γυναίκες έχουμε τα πινέλα σαν όπλα για να αναδείξουμε την γοητεία μας! Για να βγει όμως ένα σωστό μακιγιάζ τα πινέλα θα πρέπει να είναι καθαρά και πάντα σε άριστη κατάσταση, διαφορετικά θα καταστρέψουν την εμφάνιση μας.
Εάν μάθετε να τα καθαρίζετε και να συντηρείτε σωστά, τότε μπορείτε να τα κρατήσετε για μια ζωή.
Τα βρώμικα πινέλα αποτελούν εστία βακτηρίων και μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Καλό είναι στο τέλος της εβδομάδας να τα πλένετε πολύ προσεκτικά.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Avon MATCH

Avon MATCH: Δοκιμάστε τη μνήμη σας με αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι από την Avon. Ανακαλύψτε τα καλύτερα σημεία για να προωθήσετε τα προϊόντα της Avon

5 ΜΥΘΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΥNΑΤΙΣΜΑ





Αδυνάτισμα: Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλες και θα μας απασχολεί για πάντα!
Αυτό που προβληματίζει περισσότερο εμάς τις γυναίκες είναι το πως θα χάσουμε το τοπικό πάχος, κάτι που σαν Ελληνίδες μας χαρακτηρίζει απόλυτα.
Δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο δύσκολο γίνεται να χάσουμε τα περιττά κιλά και αυτό μας προβληματίζει ακόμα πιο πολύ. Το αδυνάτισμα για να γίνει σωστά χρειάζεται υπομονή και επιμονή.
Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν διάφορα κέντρα αδυνατίσματος, γυμναστήρια και κέντρα ομορφιάς τάζουν "λαγούς με πετραχήλια" και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι με λίγο κόπο και πολύ γρήγορα θα αποκτήσουμε σώματα μοντέλου. Δυστυχώς είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που θα σας μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια. Αυτό έχει σαν συνέπεια να κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι γύρω από το αδυνάτισμα.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μακιγιάζ και νύχια για τα φετινά ρεβεγιόν!

Σίγουρα κάθε γυναίκα θέλει να εντυπωσιάσει στις γιορτές με μια λαμπερή εμφάνιση. Ακολουθώντας τα βήματα που θα σας δώσω θα φτιάξετε ένα υπέροχο μακιγιάζ για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.
  1. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο το MagiX Face Perfector.
  2. Με ένα σφουγγαράκι απλώστε το make up 24K με χρυσό στην απόχρωση που σας ταιριάζει.Μην ξεχάσετε να καλύψετε τα βλέφαρα και τα χείλη με make up. Με ένα καλυπτικό στικ καλύψτε τους μαύρους κύκλους και φωτίστε την εσωτερική γωνία του ματιού. Ολοκληρώστε τη βάση με ένα λεπτό στρώμα πούδρας.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Καθημερινά "βομβαρδιζόμαστε" όλο και περισσότερο με διαφημίσεις από εταιρίες που πλασάρουν "φυτικά" ή "φυσικά" καλλυντικά. Είναι πλέον "μόδα" στην αγορά οι εταιρίες και τα καταστήματα φυσικών καλλυντικών και θα συνεχίσει να εξελίσσεται όσο κερδίζει έδαφος ο φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος ζωής. Οι καταναλωτές συχνά έρχονται σε σύγχυση σχετικά με τα προϊόντα περιποίησης που θα επιλέξουν.
Επικρατεί γενικά η εντύπωση ότι τα "φυσικά συστατικά" κάνουν καλό, ενώ τα "χημικά" κάνουν κακό στο δέρμα.
Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Το προϊόν που θα διαλέξουμε έχει να κάνει κυρίως με το δέρμα μας και τις ανάγκες του. Κανένα συστατικό δεν κάνει καλό ή κακό σε όλα τα δέρματα. Γι' αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με τα προϊόντα που αγοράζετε και το άτομο που θα σας εξυπηρετήσει να έχει γνώσεις σε θέματα αισθητικής καθώς και απόλυτη γνώση των προϊόντων που εμπορεύεται. Η έλλειψη γνώσης είναι αυτή που μπορεί να κάνει κακό στο δέρμα και όχι το ίδιο το προϊόν.
Ας δούμε όμως τι σημαίνουν οι όροι "φυτικό" και "φυσικό" καλλυντικό.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σειρά μακιγιάζ Anew: Χρώμα και Αντιγήρανση μαζί!

Εάν είστε γυναίκες που τα ζητάτε όλα, τότε σίγουρα χρειάζεστε τη σειρά μακιγιάζ της Anew. Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων που χαρίζουν λαμπερό χρώμα ενώ ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένα με ισχυρούς αντιγηραντικούς παράγοντες. Έτσι είναι σαν κάνετε μια αντιγηραντική θεραπεία καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας. Χαρίζει ένα τέλειο μακιγιάζ, ενώ ολοκληρώνει την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...