Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!

Δεν υπάρχει άλλη πάθηση, έκτος από την ακμή, που να προκαλεί περισσότερα ψυχικά τραύματα, αίσθημα ανασφάλειας και αίσθημα κατωτερότητας από τους νέους. Είναι μια ασθένεια που μπορεί να αφήσει όχι μόνο σημάδια από ουλές στο πρόσωπο αλλά και ανεξίτηλα τραύματα στη ψυχολογία του ατόμου.
Εμφανίζεται κυρίως κατά την εφηβική ηλικία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί και κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής. Σπυράκια και βλάβες μπορούν να εμφανιστούν στο πρόσωπο αλλά και στην πλάτη, τους ώμους και το θώρακα.
Οι κύριες αιτίες εμφάνισης της ακμής είναι η  αυξημένη έκκριση σμήγματος και η απόφραξη των πόρων (που δημιουργούν τα γνωστά σε όλους "μπιμπίκια"), η αυξημένη έκκριση ανδρογόνων και η ανάπτυξη διάφορων μικροβιακών παραγόντων.
Εάν η ακμή είναι σε προχωρημένο στάδιο, θα πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε ένα δερματολόγο για να γίνει η σωστή φαρμακευτική θεραπεία και έναν αισθητικό για σωστό καθαρισμό και μετά να ακολουθήσετε μια καλλυντική αγωγή στο σπίτι για να διατηρήσετε καθαρό το δέρμα σας.
Εάν το δέρμα σας εμφανίζει απλά λιπαρότητα και μερικά σπυράκια αραιά στο πρόσωπο, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για να επαναφέρετε το δέρμα σας σε φυσιολογική κατάσταση και να εμποδίσετε την εξέλιξη της ακμής.
Να θυμάστε να χρησιμοποιείτε πάντα στυπτικά καθαριστικά και προϊόντα oil free που δεν βαραίνουν το δέρμα.
Θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα με τη σειρά Clearskin Professional από την AVON.
  Καθαρίστε το πρόσωπο σας 2 φορές την ημέρα με το στυπτικό καθαριστικό Pore Penetrating Cooling Astringent (κωδικός: 164608). Μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε την λοσιόν καθημερινής χρήσης Daily Correcting (κωδικός:157263) που ρυθμίζει την λιπαρότητα του δέρματος. Εφαρμόστε τοπικά επάνω στα σπυράκια την αγωγή Invisible Elemish Treatment (κωδικός: 165456), που βοηθά να μαραθούν γρήγορα και να εξαφανιστούν χωρίς να αφήσουν σημάδια.Μην ξεχνάτε να κάνετε 2 φορές την εβδομάδα μασάζ με το Πίλινγκ για βαθύ καθαρισμό (κωδικός 157248) και να χρησιμοποιείτε την καθαριστική μάσκα Clear Pore Thermal Mask (κωδικός 152249).
Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία θα έχετε πάντα καθαρό δέρμα, χωρίς την ανεπιθύμητη γυαλάδα και τα ενοχλητικά σπυράκια.
Και κάτι ακόμα!!!ΠΟΤΕ μην πειράζετε τα σπυράκια με τα χέρια σας και μην προσπαθήσετε να βγάλετε μόνες σας τα μαύρα στίγματα!!!!
                                            Κατερίνα Καραγιάννη
                                  Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
                         Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...