Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

  Το φυσικό μακιγιάζ είναι ιδανικό για όλες τις ώρες. Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί στη δουλειά μέχρι και το βράδυ στις νυχτερινές σας εξόδους. Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε γυναίκα είτε είναι ξανθιά είτε μελαχρινή και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Με αυτά τα απλά βήματα θα είστε όμορφες κάθε στιγμή της ημέρας.

  • Αφού καθαρίσετε το πρόσωπο σας και απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα, μπορείτε να να ξεκινήσετε εφαρμόζοντας τη βάση στο πρόσωπο σας. Προτείνω ανεπιφύλακτα το Magic X Cashmere που καλύπτει τέλεια, εξαφανίζοντας τους πόρους και τη γυαλάδα. Εφαρμόστε το με πινέλο ή σφουγγαράκι καλύπτοντας όλο το πρόσωπο και το λαιμό.

  •  Χρησιμοποιήστε το καλυπτικό 4 σε 1 για να καλύψετε κύκλους και κοκκινίλες (κωδικός 173344). Με ένα πινελάκι εφαρμόστε τη ροζ απόχρωση κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους κύκλους και την κίτρινη ακριβώς επάνω στις κοκκινίλες για να τις εξουδετερώσετε.





  • Τελειώστε τη βάση εφαρμόζοντας με ένα πινέλο ένα λεπτό στρώμα πούδρας σε όλο το πρόσωπο, έτσι ώστε να καλύψει τη γυαλάδα του μέικ-απ και να κρατήσει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σας για ώρες.







  •  Χρησιμοποιήστε το επαγγελματικό μολύβι φρυδιών Jillian Dempsey for Avon στην απόχρωση που σας ταιριάζει για να γεμίσετε τα κενά στα φρύδια σας ή να διορθώσετε τυχόν ατέλειες στο σχήμα τους. Εφαρμόστε το ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των τριχών, δημιουργώντας μικρές γραμμές σαν να τοποθετείτε τριχούλες στα φρύδια σας. Τελειοποιήστε τα περνώντας με ένα βουρτσάκι φρυδιών έτσι ώστε να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Να θυμάστε πάντα ότι τα όμορφα φρύδια αναδεικνύουν πάντα όμορφα τα μάτια μας!!!
  • Για τα μάτια χρησιμοποιήστε την παλέτα σκιών Neutral Tones (κωδικός 155556)
          Εφαρμόστε μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση σε όλο το κινητό       βλέφαρο και με μια ελαφρώς πιο σκούρη, σχεδιάστε τη γωνία σβήνοντας απαλά προς τα πάνω και προς τα έξω.


        
        Δημιουργήστε το περίγραμμα των ματιών με το επαγγελματικό μολύβι ματιών Kohl από την Jillian Dempsey (προτείνω την απόχρωση Charcoal κωδικός 175950). Προσέξτε η γραμμή να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες έτσι ώστε να δίνει την εντύπωση ότι είναι φυσικά πιο πυκνές.
Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με τη μάσκαρα Spectra Lash (κωδικός 150698)
TIP: Για πρωινές εμφανίσεις εφαρμόστε την στην επιλογή 1, ενώ για βραδυνές μην διστάσετε να την χρησιμοποιήσετε στο 3!!!Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε μικρή ποσότητα από τη μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες, καθαρίζοντας με μια μπατονέτα την περίσσεια του προϊόντος.



  • Για να αναδείξετε φυσικά τα ζυγωματικά σας προτείνω τις πέρλες προσώπου Arabian Glow (κωδικός 154872). Με ένα πινέλο εφαρμόστε μικρή ποσότητα κατά μήκος του ζυγωματικού οστού, σβήνοντας απαλά τα όρια για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.


  • Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας με το μολύβι χειλιών Glimmerstick (απόχρωση Rich Ginger 176024). Αν έχετε μικρά χείλη εφαρμόστε το μολύβι ακριβώς πάνω από τη φυσική γραμμή τους για να δώσετε την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερα.

       


     



    Τέλος, εφαρμόστε το ενυδατικό κραγιόν Moisture Seduction στην απόχρωση Silky Peach (κωδικός 162065)





Να θυμάστε ότι όσο μικρότερη ποσότητα χρησιμοποιήσετε από τα προϊόντα, τόσο πιο φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα που θα έχετε.
Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com
                                                Κατερίνα Καραγιάννη
                                  Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
                         Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...