Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ

 Όλες θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο, λαμπερό και υγιές δέρμα. Κάθε γυναίκα νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν έχει λαμπερή επιδερμίδα. Δίνουμε όμως την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται ώστε το δέρμα μας να είναι υγιές? Ακούμε τις ανάγκες που έχει?

 Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ζωτικό όργανο του σώματος μας. Έχει τις δικές του ζωτικές ιδιότητες και τις δικές του ανάγκες έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί κανονικά. Όπως ο οργανισμός μας, έτσι και το δέρμα μας έχει ανάγκη από τροφή, υγρασία και περιποίηση. Κάθε πρόσωπο είναι λαμπερό όταν του δίνουμε αυτό που χρειάζεται.

 Όπως ο οργανισμός μας χρειάζεται βασικά και απλά πράγματα για να λειτουργεί κανονικά έτσι και το δέρμα μας έχει κάποιες απλές ανάγκες για να είναι υγιές. Δεν θα σας κουράσω με πολυλογίες και επιστημονικές εξηγήσεις, απλά θα σας δώσω 4 βασικά βήματα να ακολουθήσετε για να είστε όμορφες κάθε μέρα!
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Ποτέ δεν ξεχνάμε να πλένουμε το σώμα μας, τα μαλλιά μας και τα δόντια μας. Έτσι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε να πλένουμε και το πρόσωπο μας με τα κατάλληλα προϊόντα. Στο τέλος της ημέρας το πρόσωπο μας είναι πάντα επιβαρυμένο με διάφορα προϊόντα μακιγιάζ, ιδρώτα και ρύπους από την ατμόσφαιρα, όπου μπλοκάρουν τους πόρους του και δεν το αφήνουν να αναπνεύσει. Ποτέ μην ξεχνάτε να πλυθείτε πριν πέσετε για ύπνο. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Δοκιμάστε το αναζωογονητικό τζελ καθαρισμού Anew Rejuvenate με έκπτωση 25% (16€) ή το καθαριστικό από τη σειρά Hydra Radiance της Sollutions με έκπτωση 40% (8,40€)
  • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ 
Για να λειτουργήσει το σώμα μας πρέπει να φάμε και να πιούμε νερό. Τότε μόνο παίρνει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για να καλύψει τις ανάγκες του. Το δέρμα τρέφεται με δύο τρόπους, εσωτερικά μέσω των αιμοφόρων αγγείων και εξωτερικά μέσω των προϊόντων που απλώνουμε στην επιδερμίδα. Όταν ένας από τους δύο τρόπους παραλείπεται τότε το δέρμα μας γίνεται θαμπό, άτονο και αφυδατωμένο. Χρησιμοποιήστε κάθε πρωί κρέμα ημέρας μετά το πλύσιμο. Δοκιμάστε την  Rich Moisture  με έκπτωση 30% (7,35€) ή την Anew Reversalist με Δ.Π 25 με έκπτωση 25% (32€) ή επικοινωνήστε μαζί μου στο avonthessaloniki@hotmail.com για να βρούμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει.

  • ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Η επιδερμίδα αποτελείται από στρώματα κυττάρων τα οποία ανανεώνονται συνεχώς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα τα οποία κλείνουν τους πόρους και δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει και να απορροφήσει τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Κάντε απολέπιση 1 φορά την εβδομάδα! Χρησιμοποιήστε το Anew Clinical Προηγμένο Σύστημα απολέπισης με έκπτωση 40% (25,60€)

  • ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Κάθε πρόσωπο έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες για ιδιαίτερη φροντίδα. Συμπληρώστε την περιποίηση του προσώπου σας με ειδικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να βρούμε τη δική σας εξατομικευμένη σειρά!

Για όποια απορία ή περαιτέρω συμβουλή επικοινωνήστε μαζί μου στο  avonthessaloniki@hotmail.com. Οι προσφορές που αναγράφονται ισχύουν μέχρι την Παρασκευή 23/09.
                   
                             Κατερίνα Καραγιάννη
                Αισθητικός- Αντιπρόσωπος AVON
         Απόφοιτη ΑΤΕΙΘ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...