Headlines

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται το νέο μακιγιάζ Ideal Flawless για κάθε γυναίκα!

Από 20 Ιανουαρίου έρχεται η νέα σειρά Ideal Flawless παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κάλυψης. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων γι' αυτό και ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας. Εδώ θα βρείτε αποχρώσεις για την πιο λευκή μέχρι την πιο σκούρη επιδερμίδα.


Ας δούμε όμως ένα- ένα τα προϊόντα αυτά:

1. Υγρή βάση make-up με Δ.Π. 15:
Δίνει αόρατη υγρή πλήρη κάλυψη, ενυδατώνοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό και το δέρμα σας ακτινοβολεί υγεία. Θα το βρείτε σε συνολικά 16 αποχρώσεις: 6 για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, 6 για τις μεσαίου τόνου και 4 για τις σκουρόχρωμες. Είναι ιδανικό για κανονικά και ξηρά δέρματα.


2. Βάση make-up και πούδρα μαζί με Δ.Π. 15:
Έχει ελαφριά σύνθεση που γλιστρά απαλά σαν κρέμα στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το στεγνό σαν πούδρα ή βρεγμένο σαν βάση make-up. Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις και δίνει 100% τέλεια κάλυψη. Θα το βρείτε σε 5 ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, 4 μεσαίου τόνου και 3 σκούρες. Είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και για ξηρές όταν χρησιμοποιείται σαν κρέμα.

3. Πούδρα κόμπακτ:
Με πολύ ελαφριά σύνθεση και φυσική κάλυψη θα διατηρήσει το make-up σας αναλλοίωτο για ώρες. Σε 3 αποχρώσεις, μία για κάθε τύπο γυναίκας.


1 σχόλιο:

  1. I LIKE THIS BLOG .THANK YOU FOR SHARING SOME BEAUTY ADVICES.ITS ALWAYS GOOD TO SEE A WOMAN WITH NICE BEAUTY AND MAKE UP
    HERE YOU CAN FIND ALSO SOME BEAUTY ADVICES
    http://www.flowmagazine.gr/category/view/C69/the_value_of_well-being

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...